Vragen over zorg? Wij helpen!

Hoe werkt het

Uitleg over Zorginkopen.nl

Hoe werkt Zorginkopen.nl ?

Zorginkopen.nl is een portaal met informatie over het inkopen van zorg bij zorgaanbieders. Informatie via de kennisbank, het selecteren van zorgaanbieders of het selecteren van een zorgverzekeraar. Daarnaast biedt Zorginkopen.nl mogelijkheid tot het zelf plaatsen van informatie of artikelen die relevant zijn voor het inkopen/selecteren van zorg, zorgaanbieders of verzekeraars.

De kennisbank

In de kennisbank is een schat aan informatie opgenomen over zorg- en ondersteuning-vragen op een breed terrein. De kennisbank is bedoeld om op basis van uw zorgvraag informatie te bieden over mogelijke vervolgstappen.

Artikelen

De inhoud van artikelen kan van verschillende auteurs zijn. Denk hierbij aan actuele thema’s die voor u als zorgvrager relevant zijn, maar ook aan artikelen van zorgaanbieders of zorgverzekeraars die een thema onder uw aandacht willen brengen.

Bepaal en vergelijk

Het menu “bepaal en vergelijk” helpt u bij het concretiseren van uw zorgvraag of het kiezen van de juiste zorgverzekeraar. Voor uw zorgvraag kunt u het gebruiken als triage op een bepaald onderdeel om meer informatie voor uw specifieke situatie te krijgen.

Gerelateerd nieuws

het kabinet heeft tijdens Prinsjesdag in september 2019 de plannen voor 2020 voor de zorg bekend gemaakt. Bijgaand een s...

meer lezen