Vragen over zorg? Wij helpen!

Disclaimer

De informatie en vergelijkingsresultaten op Zorginkopen.nl zijn zorgvuldig samengesteld. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die op onze website gepubliceerd zijn. Ook indien er sprake mag zijn van een storing of onderbreking van de website, wat resulteert in een vertraging van de door u opgevraagde informatie, wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard.

Geen medisch advies

Zorginkopen.nl is geen zorgverlenende organisatie/website en geeft geen medische adviezen. De informatie op Zorginkopen.nl wordt beschikbaar gesteld met als doel om informatie te bieden aan bezoekers van de website. De informatie op onze website heeft geen zorginhoudelijke of diagnostische waarde en is niet bedoeld ter ondersteuning of vervanging van de bestaande relatie tussen patiënt/site bezoeker en zijn/haar arts, specialist of hulpverlener.

Zorginkopen.nl is onafhankelijk

Zorginkopen.nl opereert onafhankelijk van welke sponsor of adverteerder dan ook: organisatorisch, inhoudelijk of anderszins. De redactionele inhoud is samengesteld zonder enige beïnvloeding van sponsors of zorgverzekeraars. De website wordt bijgehouden door vrijwilligers die geen vergoeding ontvangen.

Copyright

Het copyright van de inhoud van deze website berust bij Care2Control B.V. (onder: KvK nr. 74459635). Alle rechten zijn voorbehouden. Het is verboden om zonder toestemming van Zorginkopen.nl, stukken en/of gedeelten van de website te kopiëren, op te slaan of openbaar te maken voor zakelijke doeleinden, in enige vorm of op enige wijze.

 

Op deze pagina leggen wij uit dat wij onafhankelijk zijn en geen inhoudelijk (medisch) advies geven.

Gerelateerd nieuws

het kabinet heeft tijdens Prinsjesdag in september 2019 de plannen voor 2020 voor de zorg bekend gemaakt. Bijgaand een s...

meer lezen